Táplálkozás genetikai teszt
Ez a táplálkozási program az egyik legátfogóbb világszerte. Mivel génjei az élete során nem változnak, nincs szükség újbóli elemzésre, tehát ezt a tesztet csakis egyszer szükséges elvégeztetnie!
A TÁPLÁLKOZÁSI GÉNTÉRKÉPPEL ÖN ABSZOLÚT TISZTÁBAN LESZ AZZAL, HOGY MELY ÉLELMISZEREKET FOGYASZTHAT GOND NÉLKÜL ÉS MELYEK AZOK, AMIK "MÉRGEK". A TESZT SORÁN KÖZEL 50, A TÁPLÁLKOZÁSÉRT FELELŐS GÉN MEGHATÁROZÁSA ÉS KIÉRTÉKELÉSE TÖRTÉNIK.
Bővebben olvasson a vizsgálatról, kattintson ide!
- Több, mint 900 féle élelmiszer // beleértve a gabonaféléket, ( fehér, teljeskiőrlésű, hajdina, kukorica, köles, rizskenyér ) gyümölcsök, gyümölcskészítmények, zöldségek, burgonyakeményítő, fűszerek, tojás és tojásos ételek, tejtermékek, szeszes italok, alkoholmentes italok, halak, éttermi menüsorok, édességek..stb. // egyesével, az Ön génjei alapján vannak kiértékelve, ezzel megkönnyítve akár a testsúlycsökkentést, akár az egészséges táplálkozást vagy mindkettőt.
- Étkezéseit teljes mértékben megtervezheti aszerint, hogy génjei alapján mely élelmiszerek előnytelenek Önnek, cserébe megfelelő táplálkozási tervet kap.
- A teszt során a mikrotápanyag szükségletét is felmérjük, így megtudhatja miből mennyi szükséges. Többek között a vitaminok, nyomelemek, ( pl. omega3, vas(i), mangán, szelén(i), réz(i), A vitamin(i), B vitaminok, cink(i) ) és még sok másról kap részletes elemzést, illetve azt is megtudhatja, hogy napi szinten ezekből mennyire van szüksége.
- Megismerheti az élelmiszer-összetevők hatását a szervezetére. Pl. alkohol, koleszterin(i), Folsav(i), fruktóz...stb.
- Tudomása lesz, pl. az oxidatív stressz, a szabadgyök, szelén(i), koenzim Q10(i), növény-védőszerek, káros anyagok, nehéz fémek szervezetére gyakorolt hatásairól.
- Befolyás több, mint 20 anyagcsere problémára.
- Melyek az egészséges és melyek a kerülendő élelmiszerek az Ön számára. Lényegtelen, hogy jelenleg nem fogyaszt glutént, vagy tejterméket, hisz a teszt egyértelműen a gének alapján fogja feltüntetni, hogy adott élelmiszer káros, vagy sem Önnek!
- A teszt során 50 a táplálkozással kapcsolatban releváns gén elemzése történik.
- Az ételintolerancia teszt egy aktuális állapotot tükröz. Étkezési szokásainkat nagyban megváltoztathatjuk, ha ismerjük azokat az élelmiszereket, amik nekünk panaszt okoznak. Az ételintolerancia kimutatása célszerű akkor, ha hosszú ideje fennálló panaszaink vannak. Többek közt, hajhullás, migrén vagy egyéb makacs fejfájás, ízületi panaszok, álmatlanság, súlyproblémák, ekcéma vagy egyéb bőrtünet a legjellemzőbb panasz. A teszt ismeretében kiiktatható a panaszt okozó élelmiszer ( 221 féle ), majd bizonyos diéta mellett később fokozatosan visszavezethető. Az allergia vizsgálat során felismerésre kerülhet, és ezzel örök életre kiiktatható az élelmiszer, ami akár súlyos életveszélyes állapotot is okozhat. A táplálkozás genetika teszt nem változik, az adott élelmek genetikailag meghatározó a szervezetre, tehát az, hogy a búza káros, a tej fogyasztható ebből a tesztből teljes mértékben kiolvasható és egész életünkben betartandó. Így lehetünk egészségben és karcsúságban fitt és boldog emberek.
Lelet: 6+hónap
A vizsgálathoz egy fájdalommentes szájnyálkahártya törlet szükséges. 1 órával a mintavétel előtt lehetőség szerint tartózkodjon az evéstől!