t

Fontos tudnivalók

  • A laborvizsgálat ára nem tartalmazza az adminisztrációs költség egyszeri díját: 1 800 Ft.
  • Grafikus leletmagyarázó:  2 500 Ft.
  • Grafikai leletmagyarázó szakértői véleménnyel: 6 000 Ft.
  • A laboratórium 6 éves kor alatt nem vállal vérvételt!
  • A laborvizsgálat feltétele minden alkalommal aktuálisan kitöltött adatlap. Nagyban lerövidíti a laboratóriumban töltött időt, ha előzetesen kitölti az itt letölthető pdf dokumentumot. (A szükséges adatok akár elektronikusan is beírhatók.)
A vérvétel ideje:
  • éhgyomri vizsgálatok esetén: 8.45 és 11.00 óra között
  • egyéb vizsgálatok esetén: 8.45 és 12.30 között történhet
  • egyedi elbírálás alapján (szakmai szempontokat figyelembe véve ) legkésőbb 14 óráig, pénteken 11.00 óráig van lehetőség.
  • Vizsgálatok sürgősséggel is kérhetők, kivéve pénteki napon.

A laboratóriumi vizsgálatról bővebben, tudnivalók vérvétel előtt

Az elvégzendő vizsgálatokat javasolt minden esetben előzetesen szakorvossal vagy háziorvossal egyeztetni! A nem megfelelően kiválasztott vizsgálatokért a laboratórium nem felelős!

Helyezze a kurzort a vizsgálatok melletti (i) betűre, és rövid leírást olvashat azokról!

Intolerancia panel 108 IgG

A vizsgálat vérből készül, melyre nem szükséges éhgyomorra érkezni. A panelben lévő vizsgálatokat módosítani, vagy mással cserélni nem lehet. Leletkiadás: 15 nap

Árpa, Cseresznye, Brokkoli,  Mandula,  Gliadinglutén, Szőlő (fehérkék), Sárgarépa, Kesudió, Zab, Kivi, Zeller, Kakaóbab, Rozs, Citrom, Chili, Mogyoró , Tönköly, Nektarin, Uborka, Földimogyoró, Búza, Narancs, Torma, Pisztácia, Hajdina, Ananász, Póréhagyma, Szezámmag, Lenmag, Eper, Olajbogyó, Napraforgómag, Kukorica, Görögdinnye, Hagyma, Dió, Köles, Körte, Burgonya, Kókusz, Rizs, Szilva, Vöröskáposzta, Gomba mix 1, Marhahús, Grapefruit, Paradicsom, Gomba mix 2, Csirke, Őszibarack, Fehér répa, Folyami rák, Bárány, Datolya, Cukkini, Lazac, Sertés, Bazsalikom, Articsóka,Tonhal, Pulyka, Bors (feketefehér), Spárga, Kagyló, Tehéntej, Fahéj, Spenót, Garnálarák, Tojássárgája, Fokhagyma, Zöldbab, Szardella, Tojásfehérje, Mustármag, Borsó, Kardhal, Kecskesajt, Szerecsendió, Szójabab, Pisztráng, Kecsketej,Oregánó, Lencse, Nyelvhal, Juhtejt, Petrezselyem, Fehérbab, Tőkehal, Juhsajt, Borsmenta, Saláta, Sörélesztő, Joghurt, Mák, Kukorica saláta, Sütőélesztő, Padlizsán, Rozmaring, Alma, Méz, Cékla, Kakukkfű, Sárgabarack, Kávé, Kaliforniai paprika, Vanília, Banán, Fekete tea