Laborvizsgálatok kuponnal

Tisztelt Páciensünk,

mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a megelőlegezett bizalmat, amiért bennünket választott. Kuponos vizsgálataink elérhetősége hosszú évekre nyúlik vissza, s az elmúlt időszakban megismert számos jó, vagy épp kellemetlen tapasztalatainkat osztjuk meg az alábbiakban Önökkel. Laborunkban mindenkor a tisztességes munkavégzést tartjuk szem előtt, ezért számunkra mindannyian egyformán fontosak. Legyen szó visszatérő vendégről, vagy kuponos érdeklődőről, az első számú szempont, hogy szolgáltatásainkat mindig a lehetőségeinkhez képest legmagasabb színvonalon végezzük.

Kuponos megjelenéseink egész évben folyamatosak, hogy a lehető legtöbb emberhez eljussanak ajánlataink. Mivel egy-egy kampány során akár többen is vásárolhatnak kupont, az időpontok gyorsan fogynak, előfordulhat, hogy csak hetek múlva lesz szabad hely. Ezért azt javasoljuk, hogy a vásárlást követően mielőbb foglaljon időpontot. 

Fontolja meg a kuponvásárlást abban az esetben, ha ezt az időt nem kívánja kivárni. Továbbá fontos megjegyezni, hogy a kupon lejárata után a beváltás nem engedélyezett. Előfordulhat, hogy a lejárat előtt pár nappal eszébe jut, hogy rendelkezik egy kuponnal, amikor már kevés az esélye, hogy szabad helyet talál, annál is inkább, mert legkorábban csak 2-3 munkanappal előre lehet időpontot foglalni. Ha nem sikerült időben a foglalás, és minden hely elkelt, azért nem a labor a felelős. Javasolt ilyenkor a kuponszolgáltató céghez fordulni, esetleg visszakérni a befizetett összeget. Kérem, hogy ezt mindenképp tartsa szem előtt! Reklamációt ezzel kapcsolatban nem tudunk elfogadni. 

BEJELENTKEZÉS VIZSGÁLATRA: idopont.gellertlabor.hu

A SZOLGÁLTATÁS MENETE

Az első és legfontosabb dolog a TÁJÉKOZÓDÁS, hiszen pénzt ad ki vizsgálatokra. Épp ezért kérjük, hogy alaposan olvassa el a kuponos oldalakon az ajánlatot, ne csupán a főcím alapján válasszon! Ismerje meg a vizsgálat tartalmát, célját, a vizsgálat módját és menetét.

A kuponos ajánlat minden esetben tartalmazza:

 • azt, hogy mikortól meddig vehető igénybe a szolgáltatás. A lejárati idő az a nap, amely a kuponon az utolsó napnak meg van adva. Addig a napig részt kell venni a vizsgálatban! Hosszabbításra nincs lehetőség. A kuponok átlagosan 1-2 hónapig használhatók fel.
 • az elvégzendő laborvizsgálatok megnevezését felsorolásszerűen, illetve a CSOMAG PONTOS NEVÉT, AMI FONTOS LESZ AZ ONLINE FOGLALÁSKOR.
 • a vizsgálat árát (eredeti + kedvezményes).
 • a lelet elkészülésének határidejét munkanapban (nem naptári nap!).
 • az igényelhető szakvélemény árát, esetleg plusz vállalási idejét.
 • a pluszban igényelhető kedvezményes vizsgálatok nevét és azok százalékos kedvezményét. A vizsgálatokat kikeresheti az árlistában, ahol, az (i) jelre kattintva rövid leírást is olvashat róluk.
 • a BEJELENTKEZÉS MÓDJÁT

 

Ne vegyen kupont, amennyiben:

 • sürgősen eredményre van szüksége.
 • nem ismerte meg az ajánlat belső tartalmát
 • diagnózist, vagy kezelést vár tőlünk.
 • És akkor se vegyen kupont, ha nem tudja kivárni a “sorban állás” idejét.

A kupon egy lehetőség, melyhez kedvezményes áron hozzá lehet jutni, de elsőbbségi, sürgősségi vizsgálatra nem alkalmas! Tehát ha annak reményében vásárol kupont, hogy soron kívül fogadjuk és az eredmény is elkészül sürgősséggel, akkor kérjük, hogy keressen más lehetőséget, mert ezt nem tudjuk vállalni.


FONTOS LEHET:

 • Amennyiben kérdései lennének a vizsgálat menetével, tartalmával, céljával kapcsolatban, írásban keressen meg bennünket! E-mail címünk: info@gellertlabor.hu
 • Telefonon nem tudunk szakmai jellegű kérdésekre válaszolni, írásban viszont átgondolt, kielégítő választ fogunk adni!
 • A csomagok tartalmát másik (akár azonos áron feltüntetett) vizsgálatra cserélni nem tudjuk, de minden esetben kérhető plusz vizsgálat! Az árlistában találja a nálunk elérhető vizsgálatok nevét, árát.
 • A laboratóriumban nem közlünk diagnózist, nem állítunk fel kezelési tervet sem. 
 • A kupont mindig kinyomtatva kell elhozni!
 • Utólag számlát módosítani nem áll módunkban!
 • A vizsgálatok délelőtt folynak, maximum 3/4 11 óráig!  Hétvégi és délutáni időpontokat nem vállalunk! 
   


KIKNEK AJÁNLJUK, MI A VIZSGÁLATOK CÉLJA

A kuponos vizsgálati csomagok egyedi, speciális igényeket kielégítő, az állami szférában nem, vagy csak nehezen elérhető vizsgálatokat tartalmaznak. Kivételt képez ez alól az évek óta népszerű “Lappangó, rejtőző betegségek” kimutatására szolgáló csomagunk, melyet akár prevenciós jelleggel, akár egy betegség követésére, kontroll céljából vesznek igénybe, mindenképp hasznos információkat kaphat a páciens az egészségi állapotáról. A Lappangó csomagot minden esetben laboratóriumi szakértői véleménnyel látjuk el, így a kész eredmények mellé további javaslatot, tanácsokat is kapnak.

Igyekszünk a kuponos csomagokat úgy összeállítani, hogy azok az egészség védelmének érdekében, annak hosszútávú megőrzésében segítsék a pácienseket. A csomagok tartalmát minden esetben szakmai irányelvek szerint dolgoztuk ki. Számos esetben ritkán igényelhető, az alapellátásban nem elérhető paraméterekről van szó. Mindenkor olyan kedvező árú csomagokat állítunk össze, mely vizsgálatok iránt sokan érdeklődnek. Aktuális témákat keresve a legnépszerűbb csomagjaink: a pajzsmirigy szűrés, gyomor és bélrendszeri csomag, daganatszűrés, vitaminok és ásványi anyagok kimutatása, valamint a menedzserszűrés. Ezek az ajánlatok kisebb változtatásokkal évek óta sikeresen futnak a kuponos oldalakon, érdemes vissza-visszanézni, ha épp lemaradnak az egyikről. A csomagok úgy lettek összeállítva, hogy az adott területre specifikus vizsgálatokat tartalmazzák.

Ajánlott mindazoknak, akik az állami egészségügyben nehezen igazodnak el, nem kapnak időpontot, vagy a kért vizsgálatokat a háziorvos által nem, csak további akár 3-4 szakorvos bevonásával tudják megigényelni. Továbbá ajánljuk azoknak, akik itthon nincsenek biztosítva, külföldön élnek, de hazalátogatásuk ideje alatt szeretnének egy aktuális szűrésen labor beutaló nélkül részt venni.

 

HOL VAN A PÉNZEM, KITŐL KÉRHETEM VISSZA  A BEFIZETETT ELŐLEGET?

A kuponos oldalakon megjelent ajánlatok feltételeit és részleteit a Gellért Medical Labor Kft., és a kuponos partner közti szerződés szabályozza. A kiválasztott ajánlatot Önök a kupont forgalmazó cég honlapján bankkártyával, vagy az általuk megadott számlaszámra utalással fizetik ki az előleget, ami KUPONSZOLGÁLTATÓHOZ kerül, ahol az ajánlatot meglátta és megvásárolta. Majd a vizsgálat fennmaradó részét a laborban a vizsgálat igénybevételekor egyenlíti ki készpénzben, vagy bankkártyával. 

Amennyiben időközben meggondolja magát és nem kíván mégsem részt venni a vizsgálaton, a befizetett előleget a KUPONSZOLGÁLTATÓTÓL igényelheti vissza! 

 

BEJELENTKEZÉS

 • Online időpontfoglalási rendszer működik az oldalunkon. Ez az Önök kényelmét és gyorsabb kiszolgálását segíti.
 • Telefonon és e-mailben nem tudjuk laborvizsgálatra előjegyezni!
 • ​A foglalás előfeltétele az érvényes kuponkód.
 • Szabad időpontjaink gyorsan fogynak, hiszen kuponos megjelenésünk egész évben folyamatos. Ezért nagyon fontos, hogy a vásárlás után – amikor a kuponkódot megkapja –, mielőbb foglaljon időpontot!
 • A kinyomtatott kuponon, illetve a kuponszolgáltató oldalán az ajánlatban szerepel az a webcím, ahonnan a bejelentkezést indíthatják.
 • ​Naptárunkban jelenleg 1 héttel előre lehet bejelentkezni.
 • Foglaláskor annak a nevét adja meg, aki ténylegesen eljön a vizsgálatra!
 • Amennyiben a visszaigazoló e-mail nem érkezett meg, és a levélszemét (spam mappa) között sem található, írásban jelezzék felénk! Az info@gellertlabor.hu címre várjuk leveleiket!
 • Kérjük NE JÖJJÖN előbb, mint a foglalt időpontja, mert nem áll módunkban beengedni. A járványügyi helyzet fokozott odafigyelést igényel mindannyiunk részéről! 
 • A maszk használata a labor teljes területén kötelező! 

 

IDŐPONT MÓDOSÍTÁSA

 • Amennyiben bejelentkezését módosítani kényszerül, kérjük ezt írja meg nekünk, hogy a felesleges időpontot másik páciens számára felszabadíthassuk. Erre az e-mail címre várjuk a lemondást: info@gellertlabor.hu
 • A laborvizsgálatot legkésőbb 3 munkanappal az előjegyzett időpont előtt lehet lemondani, hogy a helyére másik páciens jelentkezhessen. Amennyiben ez nem történik meg, 5000 Ft. felárral kell számolnia.
 • Időpontot módosítani maximum 1 alkalommal lehet! Többszöri módosítást nem fogadunk el, mert ez veszélyezteti mind a páciensek fogadását, foglalását, és a laboratóriumi munkát is jelentősen hátráltatja. 

 

FELKÉSZÜLÉS

 • Az online bejelentkezés után automatikus visszaigazoló e-mailben küldjük meg a tudnivalókat. Ez tartalmazza a vérvétel előtt fontos tudnivalókat, általános információkat, és az egyéb vizsgálatokhoz (vizelet labor, széklet laborvizsgálat) szükséges instrukciókat.
 • Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el mindezeket, mert a korrekt, pontos és megbízható laboratóriumi eredmények egyik – és talán legfontosabb – előfeltétele a megfelelő felkészülés!
 • Lényeges, hogy tisztában legyenek, mely laborvizsgálatok készülnek majd, ezért javasolt azt a kuponszolgáltató oldalán még egyszer elolvasni!

 

ÉRKEZÉS A LABORATÓRIUMBA

 • A laboratóriumba előzetes online bejelentkezés után érkeznek a páciensek.
 • Amennyiben időpontjánál korábban érkezik, és a laborban az előző páciensek még bent vannak, akkor a járványügyi rendelkezések miatt sajnos nem fogjuk tudni előbb beengedni.
 • A kupont minden esetben kinyomtatva kell elhozni, az ugyanis az Önök beutalója és fizetőeszköze. Kupon hiányában a laborvizsgálatot nem áll módunkban elvégezni!

 

MI TÖRTÉNIK A LABORBAN?

 • Miután megérkeznek hozzánk, vérvételi beleegyező nyilatkozatot, valamint egy adatlapot is kell kitölteni, amely a személyes adataikon kívül az egészségi állapotukra irányuló kérdéseket is tartalmaz. AZ ELŐZETESEN KITÖLTÖTT ADATLAPOKAT ÖNÖK KINYOMTATVA IS EL TUDJÁK HOZNI A KUPONNAL EGYÜTT. Az adatlap a visszaigazoló e-mail fejlécében található! Ezt töltsék le és ne azt, amit a honlapon találnak. 
 • Az adatlap kitöltése után vizsgálatát rögzítjük informatikai rendszerünkben, majd megtörténik a vérvétel, a vizelet-, esetleg egyéb minta leadása, amelyeket a megvásárolt csomagjuk tartalmaz.
 • A laboratórium az előírásoknak, szabályoknak megfelelően adatait szigorúan bizalmasan (papír alapon) kezeli, azokat semmiféle körülmények közt másnak ki nem szolgáltatja.
 • A vérvétel után átadjuk a számlát, és feljegyezzük a lelet érkezésének határidejét.
 • Leletét az Ön által megadott e-mail címre küldjük.

 

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Bizonyos laborvizsgálati csomagok mellé kérhető szakértői vélemény, ennek összege minden esetben fel van tüntetve a kuponos szolgáltató oldalán!

A szakértői véleményezés a páciens aktuálisan mért laborvizsgálatainak eredményeiből, valamint a személyes adatlapon közölt panaszokból, kórelőzményből tevődik össze. Műszeres beavatkozást, vagy fizikális vizsgálatot a laboratórium nem végez.

A laboreredmények értékelése során fel tudjuk hívni a figyelmet a kóros eltérésekre, meg tudjuk mondani, hogy jók-e az eredmények, illetve a lelet ismeretében tanácsot tudunk adni, hogy a továbbiakban merre induljon el, kit keressen panaszaival, de minden esetben csak és kizárólag az orvos adhat diagnózist, illetve kezelési javaslatot. A szakértői véleményezés e-mail formában történik, személyes találkozásra nincs lehetőség, ezért nagyon fontos, hogy megismerjük az Ön panaszait, ezért fontos, hogy az anamnézis adatlapot megfelelő figyelemmel és körültekintően töltse ki! Ezen felül a Gellért Medical Laborban igény szerint klinikai laboratóriumi szakorvosi konzultáció is elérhető, 2020. márciustól on-line konzultáció formájában is..

A laboratóriumi szakértői vélemény, leletmagyarázat igénybevétele nem kötelező. E nélkül egy hagyományos, referencia tartománnyal ellátott laboreredményt küldünk.

Amennyiben szükségét érzi, hogy labororvosunkkal személyesen is megbeszélje, értelmezze a laborvizsgálatot, akkor erre online konzultáció keretein belül van lehetőség. A laborlelet értelmezés és távkonzultáció oldalon talál további információkat.

A szabályok betartása közös érdekünk. A Gellért Medical egészségügyi laboratórium részéről csak abban az esetben tudunk korrekt szolgáltatást nyújtani, ha vendégeink is kellő figyelmet fordítanak a szolgáltatásokkal kapcsolatos tudnivalók elolvasására! A megbízható, érvényes laboratóriumi eredmény nem csak a mi munkánktól függ, fontos a megfelelő előkészület (pl. éhgyomri vérvétel, stb ) is, és az előírt szabályok betartása.

Köszönjük figyelmét!