Egyedi vizsgálatok ONLINE foglalással

Kérjük, akkor használja ezt az opciót, ha az előre összeállított csomagok között nem találja, amire Önnek szüksége lehet. 

IDE KATTINTVA INDÍTSA EL: foglalást

A visszaigazoló e-mail tartalmaz egy letölthető adatlapot, melyet a foglalással egy időben küldjenek vissza az: info@gellertlabor.hu e-mail címre, hogy lássuk melyik vizsgálatra jönne, mert vannak olyan esetek, amikor előkészület szükséges, vagy nem végezzük minden nap! Az adatlapon a kért vizsgálatokat be tudja jelölni, vagy megírhatja nekünk e-mailben, ha az nincs rajta a kérőlapon. 

 • MINDEN ESETBEN ELŐRE TÁJÉKOZÓDJANAK, HA KÉRDÉS VAN ÍRJANAK NEKÜNK! 

 

FELHÍVJUK A KEDVES PÁCIENSEK FIGYELMÉT, HOGY AMENNYIBEN A VISSZAKÜLDENDŐ ADATLAP A FOGLALÁST KÖVETŐEN BELÜL NEM ÉRKEZIK MEG, AZ IDŐPONTOT AUTOMATIKUSAN TÖRÖLNI FOGJUK, ILL. MÁS SZÁMÁRA FELSZABADÍTJUK! EBBEN AZ ESETBEN SZÜKSÉG ESETÉN ÚJ IDŐPONTOT KELL MAJD FOGLALNI! 
 

Kérjük, hogy csak akkor válassza ezt az opciót, ha nincs előre összeállított csomagajánlat, amire jönni szeretne, vagy csak egy-egy vizsgálatot szeretne! Az árlistában minden vizsgálat mellett megtalálja az egyedi árat, valamint a vállalási határidőt is, illetve, hogy éhgyomri vérvételről van-e szó, vagy lehet-e étkezni, esetleg vizelet, széklet vagy egyéb vizsgálatról van-e szó. Kérjük, legyenek fokozottan körültekintőek! A rendszerünk minden esetben éhgyomri felkészülésről küld tájékoztatót, miután vérvételkor ez a legoptimálisabb és nem tudjuk mire jön. 

 

 

  Miért előny az előre egyeztetett időpont? 

  A mai világban azt tapasztaljuk, hogy mindenkinek fontos az ideje, és dolgait minél előbb szeretné elintézni. Kevés az idejük, menni kell tovább. Ehhez nyújtunk segítséget az előre foglalt időpontok esetén. Online vagy e-mailben történő egyeztetést követően minden szükséges eszközzel elő tudunk készülni az Ön vizsgálatára, így gyakorlatilag amikor megérkezik hozzánk azonnal el tudjuk kezdeni a vérvételt. A TELEFONOS ELŐJEGYZÉS NEM TÁMOGATOTT.  A COVID vírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt az online jelentkezés a legoptimálisabb, így elkerülhető, hogy egy időben ugyanabban az időpontban foglalás érkezzen online és telefonon is. Az összecsúszás most nem kívánatos. Ezért e-mailben és online fogadunk jelentkezést. 

  KIEMELTEN FONTOS, HOGY CSAK AZ IDŐPONTRA ÉRKEZŐKET ENGEDJÜK BE A LABORATÓRIUM TERÜLETÉRE! AKI ELŐBB ÉRKEZIK, SAJNOS AZ AJTÓ ELŐTT KELL VÁRAKOZNI. 2-3 PÁCIENSNÉL TÖBB NEM TARTÓZKODHAT A LABORBAN. 

   

  Miből adódhatnak csúszások? 

  • ha nem az időpontra érkezik, hanem jóval előbb és számtalan kérdése van más idejében,
  • nem hozza magával a letölthető-kitölthető személyes adatlapot,
  • nem járt a honlapon és nem tudja milyen vizsgálatokat végzünk és azok mennyibe kerülnek, milyen vállalási határidővel készülnek,
  • nincs felkészülve a vizsgálatok jellegével kapcsolatban, nem tájékozódott előre mit szeretne pontosan,ez nagyon sok időt elvesz mindenkitől,
  • a foglalt idejéhez képest elkésik, melyről nem tájékoztat bennünket, időközben pedig elkezdhetünk már dolgozni. 

  Kitől várható diagnózis és gyógyszeres javaslat? 


  A diagnózis helyes felállítása egy komplex feladatkör, melyben a háziorvos, szakorvos, a képalkotó eljárások és a laboratóriumi vizsgálatok egyaránt fontosak, illetve sokszor nélkülözhetetlenek. A klinikus a laboratórium segítségét kéri (a laborlelet eredményeit a többi információhoz – anamnézis, fizikális vizsgálat, rtg, ultrahang, CT stb. – adva) a helyes diagnózis felállításához.

  A laboratóriumi vizsgálat tehát nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot, de legtöbbször nélkülözhetetlen a diagnózishoz, a betegségek lefolyásának figyeléséhez, illetve a krónikus betegségek nyomon követéséhez, kezeléséhez.