Magánlaboratórium a betegek és egészségesek szolgálatában

A Szent Gellért tértől fél perc sétára, a Gellért Gyógyfürdő és Hotel mellett, a Kemenes utca 4. szám alatt, nívós környezetben várjuk kedves vendégeinket. Egészségügyi magán laborunk üzletpolitikája a folyamatosan bővülő minőségi szolgáltatásokon túl, ügyfeleink kényelmére, gyors ellátására és érthető tájékoztatására épül. A laboratórium előre egyeztetett időpontban fogadja pácienseit! 

Ma, amikor az állami egészségügyi ellátásban egyre szűkülnek a lehetőségek, amikor egy egyszerű laborvizsgálatra is akár egy hónapos előjegyzést kapnak a betegek, amikor egyes laborok lehetősége csak alapvizsgálatokra korlátozódik, akkor fontos szerep jut egy olyan laboratóriumnak, ahol

 • Nem feltétel a háziorvosi vagy egyéb beutaló.
 • Nem feltétel az érvényes TAJ kártya.
 • Rövid időn belül tudjuk fogadni. 
 • Zsúfolt várók, folyosók helyett kényelmes, elegáns környezetben foglalkozunk Önnel.
 • Speciális vizsgálatokhoz nem kell két esetleg három különböző laboratóriumot felkeresni.
 • Személyre szabott vizsgálati ajánló és árajánlat: 3000 Ft, melyből 1000 Ft a választandó csomagba beleszámít. 
 • Egészségesek is jöhetnek szűrővizsgálatra.
 • Egészségpénztári számlára elszámolható vizsgálatok. (MKB-Pannónia, OTP, Prémium, Vasutas,Patika Egészségpénztárakkal vagyunk szerződésben.
 • Bankkártyás fizetés lehet, de egészségkártyával nem lehet fizetni. 
 • 6 éves kor alatt nem vállalunk vérvételt! ( hozott mintát előre megbeszélve tudunk fogadni )
 • Orvosi konzultáció ára: 8000-14000 Ft

Miért előny az előre egyeztetett időpont? 

A mai világban azt tapasztaljuk, hogy mindenkinek fontos az ideje, és dolgait minél előbb szeretné elintézni. Kevés az idejük, menni kell tovább. Ehhez nyújtunk segítséget az előre foglalt időpontok esetén. Telefonos, vagy e-mailben történő egyeztetést követően minden szükséges eszközzel elő tudunk készülni az Ön vizsgálatára, így gyakorlatilag amikor megérkezik hozzánk azonnal el tudjuk kezdeni a vérvételt. A COVID vírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt optimálisan online jelentkezzenek a vizsgálatra, így elkerülhető, hogy egy időben ugyanabban az időpontban foglalás érkezzen online és telefonon is. Az összecsúszás most nem kívánatos. 

KIEMELTEN FONTOS, HOGY CSAK AZ IDŐPONTRA ÉRKEZŐKET ENGEDJÜK BE A LABORATÓRIUM TERÜLETÉRE! AKI ELŐBB ÉRKEZIK, SAJNOS AZ AJTÓ ELŐTT KELL VÁRAKOZNI. 2-3 PÁCIENSNÉL TÖBB NEM TARTÓZKODHAT A LABORBAN. 

 

Miből adódhatnak csúszások? 

 • ha nem az időpontra érkezik, hanem jóval előbb és számtalan kérdése van más idejében,
 • nem hozza magával a letölthető-kitölthető személyes adatlapot,
 • nem járt a honlapon és nem tudja milyen vizsgálatokat végzünk és azok mennyibe kerülnek, milyen vállalási határidővel készülnek,
 • nincs felkészülve a vizsgálatok jellegével kapcsolatban, nem tájékozódott előre mit szeretne pontosan,ez nagyon sok időt elvesz mindenkitől,
 • a foglalt idejéhez képest elkésik, melyről nem tájékoztat bennünket, időközben pedig elkezdhetünk már dolgozni. 

Kitől várható diagnózis és gyógyszeres javaslat? 


A diagnózis helyes felállítása egy komplex feladatkör, melyben a háziorvos, szakorvos, a képalkotó eljárások és a laboratóriumi vizsgálatok egyaránt fontosak, illetve sokszor nélkülözhetetlenek. A klinikus a laboratórium segítségét kéri (a laborlelet eredményeit a többi információhoz – anamnézis, fizikális vizsgálat, rtg, ultrahang, CT stb. – adva) a helyes diagnózis felállításához.

A laboratóriumi vizsgálat tehát nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot, de legtöbbször nélkülözhetetlen a diagnózishoz, a betegségek lefolyásának figyeléséhez, illetve a krónikus betegségek nyomon követéséhez, kezeléséhez.

 

A Gellért Medical Labor számos egészségpénztárral (többek közt: Prémium, Medicina, OTP, MKB, Patika, Tempo, Új Pillér, Vasutas) áll kapcsolatban, így a nálunk igénybe vett vizsgálatok után járó számlát az EP nevére kiállítva tudják elszámolni a vizsgálatokat. Minden esetben szükségünk van a tagi kódra és a pénztári tag nevére ahhoz, hogy a számlát megfelelő módon tudjuk kiállítani.