Időpontkérés a laborba, a bejelentkezés menete


Laborvizsgálatokra a leggyorsabban az online rendszeren keresztül tud időpontot foglalni a kiválasztott csomagra vagy akciós ajánlatra. Ha nem találja az Ön számára megfelelő előre összeállított csomagot, vagy csak 1-2 vizsgálatot szeretne, akkor az egyedi vizsgálatok online opciót válassza! Amennyiben többféle vizsgálatot szeretne, javasolt írásban kérni az időpontot. 
 

A sikeres bejelentkezés után automatikus visszaigazoló e-mailben kapja meg a tudnivalókat, az instrukciókat a vérvételre felkészülésről. Kérjük, hogy kövesse az ajánlott utasításokat az érvényes, pontos, korrekt laboratóriumi eredmények érdekében! Ha nem érkezett meg az e-mail, írásban jelezze felénk! 
 

A telefonos időpontfoglalás nem előnyös több szempontból sem: 

  • A telefonvonalak zsúfoltak a munkatársak napközben a vérvétellel, később a mintafeldolgozással foglalkoznak. Kifejezetten telefonos ügyfélkapcsolati munkatárs nálunk nincs.
  • Sok esetben félreérthető a kérés, nem tisztázott mit is szeretne igazán.
  • A személyes adataik rögzítése szintén félreérthető, pl. nem megfelelő az e-mail cím. (Nagyon gyakori probléma) 
  • Árajánlatot telefonon nem tudunk adni, panaszira nem tudunk reagálni annak összetettsége miatt, de lehet szakember bevonása szükséges hozzá, ahhoz elengedhetetlen, hogy minden információ birtokában legyünk.
  • A foglalásnak vannak előfeltételei, melyek mindig az adott vizsgálathoz igazodnak, olykor hosszas előkészület vagy egyéb teendők előzik meg. Telefonon ezt nehéz kommunikálni, leírva bármikor megtekinthető.
  • Amíg telefonon beszélünk az online rendszerben valaki bejelentkezhet a felajánlott időpontra, így kényelmetlen torlódás alakulhat ki, ami várakozást, kellemetlenséget okozhat.

AZ IDŐPONTFOGLALÁS FELTÉTELE, HOGY PONTOSAN TUDJA, MELY VIZSGÁLATRA (vizsgálatokra) ÉRKEZIK! 
 

Kuponos bejelentkezésre az online rendszeren keresztül van mód.

 

  • Kérjük, hogy amennyiben kénytelen lemondani rögzített időpontját, úgy azt legkésőbb 48 órával a foglalt időpont előtt legyen szíves megtenni, hogy az Ön helyére új pácienst tudjunk fogadni!
  • Amennyiben a foglalt időpontot nem mondja le, vagy azt későn –  aznap teszi, úgy 5,000 Ft. készenléti díjat számolunk fel a következő alkalommal. Az időpontot hétköznap munkaidőben tudja lemondani e-mailben. 
  • Amennyiben Ön csak tájékoztatást szeretne vizsgálataink felől, azt javasolt írásban kérni! Az e-mailben történő megkeresésre szakavatott kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak.