Időpontkérés a laborba, a bejelentkezés menete

Laborvizsgálatokra a leggyorsabban az online rendszeren keresztül tud időpontot foglalni a kiválasztott csomagra vagy akciós ajánlatra. Ha nem találja az Ön számára megfelelő előre összeállított csomagot, vagy csak 1-2 vizsgálatot szeretne, akkor az egyedi vizsgálatok online opciót válassza! Amennyiben többféle vizsgálatot szeretne, javasolt írásban tanácsot kérni. 
 

 1. A sikeres bejelentkezés után automatikus visszaigazoló e-mailben kapja meg a tudnivalókat a vérvételre vagy egyéb mintavételre vonatkozóan. Kérjük, hogy kövesse az ajánlott utasításokat a pontos, korrekt laboratóriumi eredmények érdekében! A nem megfelelő felkészülés a leggyakoribb oka annak, hogy az eredmények téves információkat adnak. 
 2. Ha nem érkezett meg az e-mail, írásban jelezze felénk!
 3. Az online foglalás mellett e-mailben is jelentkezhet időpontért, de a személyes adatokat az adatlap kitöltésével itt sem mulaszthatjuk el. 
 4. A telefonon történő időpontfoglalás nem előnyös, emiatt nem is vállaljuk, több szempontból sem: 
 • A telefonvonalak zsúfoltak a munkatársak napközben a vérvétellel, később a mintafeldolgozással foglalkoznak. Kifejezetten telefonos ügyfélkapcsolati munkatárs nálunk nincs.
 • Sok esetben félreérthető a kérés, nem tisztázott mit is szeretne igazán.
 • A személyes adataik rögzítése félreérthető, és a telefonos beszélgetés során nem visszakövethető pl. nem megfelelő az e-mail cím. (Nagyon gyakori probléma) 
 • Árajánlatot telefonon nem adunk, panaszaira nem tudunk vizsgálatokat ajánlani annak összetettsége miatt, ezért jelentkezzen be konzultációra, vagy orvosát kérdezze meg, hogy mire lehet szüksége.
 • A foglalásnak vannak előfeltételei, melyek mindig az adott vizsgálathoz igazodnak, olykor hosszas előkészület vagy egyéb teendők előzik meg. Telefonon ezt nehéz kommunikálni, leírva bármikor megtekinthető.
 • Amíg telefonon beszélünk az online rendszerben valaki bejelentkezhet a felajánlott időpontra, így kényelmetlen torlódás alakulhat ki, ami várakozást, kellemetlenséget okozhat.


AZ IDŐPONTFOGLALÁS FELTÉTELE, HOGY PONTOSAN TUDJA, MELY VIZSGÁLATRA (vizsgálatokra) ÉRKEZIK! 
 

LEMONDÁS


KÉRJÜK, HOGY TISZTELTJEN MEG BENNÜNKET ÉS MÁSOKAT ABBAN, HA A FOGLALÁST KÖVETŐEN MÉGSEM KÍVÁN ELJÖNNI, MONDJA LE AZ IDŐPONTJÁT! 

 • Amennyiben 24 órával a foglalt időpont előtt nem jelzi lemondási szándékát (e-mailben az info@gellertlabor.hu címen), úgy 5000 Ft rendelkezésre állási díjat vagyunk kénytelenek felszámolni. Az időpontot hétköznap munkaidőben tudja lemondani e-mailben. 
 • 24 órán belüli lemondás esetén a megrendelt vizsgálatok 50%-át szükséges megfizetni.
 • Amennyiben a foglalt időpontban nem jelenik meg, azt nem jelzi felénk, a vizsgálati ár 100%-át számlázzuk ki.