Időpontkérés a laborba, a bejelentkezés menete

2020. május 11-től heti 4 órában tartunk nyitva 8.30-12.30 között. Előzetes telefonos, vagy e-mail bejelentkezés alapján fogadjuk Önöket. 
 

Laborvizsgálatokra kérhet időpontot elérhetőségeink bármelyikén. Amennyiben többféle vizsgálatot szeretne, javasolt írásban kérni az időpontot. Csomagajánlatainknál, ill. az akcióinknál kényelmesebb on-line időpontfoglalás is működik, mellyel gyorsan és egyszerűen választhatja ki azt az időpontot, amely Önnek megfelel. A bejelentkezés után automatikus visszaigazoló e-mailben kapja meg a tudnivalókat, az instrukciókat a vérvételre felkészülésről. Kérjük, hogy kövesse az ajánlott utasításokat az érvényes, pontos, korrekt laboratóriumi eredmények érdekében!
 

AZ IDŐPONTFOGLALÁS FELTÉTELE, HOGY PONTOSAN TUDJA, MELY VIZSGÁLATRA (vizsgálatokra) ÉRKEZIK! 
 

Kuponos bejelentkezésre az online rendszeren keresztül van mód.

 

  • Kérjük, hogy amennyiben kénytelen lemondani rögzített időpontját, úgy azt legkésőbb 24-48 órával a foglalt időpont előtt legyen szíves megtenni, hogy az Ön helyére új pácienst tudjunk fogadni!
  • Amennyiben a foglalt időpontot nem mondja le, vagy azt későn –  aznap teszi, úgy 5,000 Ft. készenléti díjat számolunk fel a következő alkalommal. Az időpontot hétköznap munkaidőben tudja lemondani e-mailben. 
  • Amennyiben Ön csak tájékoztatást szeretne vizsgálataink felől, azt javasolt írásban kérni! Az e-mailben történő megkeresésre szakavatott kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak.