Mindentudó komplex labor

Szeretne egy átfogó laborvizsgálatot 24 órán belül? Itt az ideje az éves szűrésnek? Vannak panaszai, de nincs ideje, kedve beutalóért elmenni a háziorvoshoz, esetleg külföldön él, nincs Taj kártyája? Szeretné, ha várakozás nélkül , gyorsan, fájdalom-, zökkenőmentesen történne a laborvizsgálat?  

Csomagajánlat: Online foglalás

 

Szervezetünk működése egységként működik. Ha valamely szervünk, vagy szervrendszerünkben hiba áll, a többi helyen is problémák léphetnek fel. A mi kötelességünk, hogy óvjuk a testünket, a testet, amiben élünk és létezünk. Nem elég csak a testi betegségekre figyelni, az "ép testben ép lélek" szlogen talán elcsépelt lehet, de higgyük el, nem az! 
Sok mindent tehetünk magunkért, de a szűrővizsgálatok fontosságát nem elég hangsúlyozni! Évente / kétévente egy "nagy rutin" laborvizsgálaton mindenképp vegyünk részt. 
Ha gyorsan, kényelmesen, beutaló nélkül szeretne vizsgálatra jönni, semmi gond! A fájdalommentes vérvételt követően csupán az eredményt kell várni otthon, amit 24 órán belül e-mailben elküldünk. 

Mit jelent a rutin labor és miért mindentudó?

 
A rutin labor azt jelenti, hogy a benne foglalt vizsgálatokat a leggyakrabban kérheti a háziorvos, hiszen számos információt adhat az egészségi állapotunkról, alapvető szerveink működéséről. A mindentudó nevet pedig azért kapta, mert minden, ami a rutin fogalmába tartozik az ebben a csomagban benne van.
 
Még mielőtt azonnal lecsapnál rá, mondván, hogy ebből aztán minden kiderül, a korrektség kedvéért azt el kell mondanunk, hogy a labordiagnosztikában több száz vizsgálat létezik, amiket már akkor kérik az orvosok, ha egy betegséget szeretnének diagnosztizálni, vagy felmerül a gyanú egy kóros állapotra, illetve már meglévő betegség kezelésének hatékonyságát szeretnék követni. Pl. a pajzsmirigy esetén, netán daganatos megbetegedéskor. 

Normál esetben ezekre nincsen szükségünk, hiszen ha jól érezzük magunkat és nincsenek ismétlődő panaszaink, akkor valószínűleg szervezetünk is helyt áll és működik, ahogyan kell. Ettől független bizonyos életszakaszokban az ajánlott vizsgálatokat célszerű elvégezni, de a családi előzmények is rendkívül fontosak. Az egészségtudatos életmód ne csak ott merüljön ki, hogy nem fogyasztunk lisztet, tejet, húst, mert az a trend, hanem igenis alkalmasint készüljünk az anyaságra, vagy épp ellenőrizzük hormon-háztartásunkat, netán ha a családban gyakoriak a daganatos megbetegedések akkor helyezzük erre a hangsúlyt! Mindenkinek magának kell megtalálnia a legmegfelelőbb vizsgálati csoportot. 

Persze, ha panaszaink vannak, az más. S általában vannak. Ebben az esetben máris célirányos vizsgálatokban lehet gondolkodni, de mindaddig, amíg csak kíváncsiak vagyunk és rég voltunk laborban bőven elegendő a mindentudó rutin labor. 
 
Ha a leletek alapján mégis gyanúnk van kóros állapotra, akkor azt a szervrendszert kell tovább vizsgálni, ahol az eltérések vannak. A panaszokkal összevetve máris tovább lehet lépni.