Fontos tudnivalók

 

 • A laborvizsgálatokon kívül fizetendő adminisztrációs költség: 2 000 Ft
 • Grafikai leletmagyarázó szakértői véleménnyel: 6 000 Ft (a csomagnál fel van tüntetve kérhető-e szakértői vélemény)
 • 6 éves kor alatt nem vállalunk vérvételt!
 • A laborvizsgálat feltétele minden alkalommal aktuálisan kitöltött adatlap. Kérjük töltse le, küldje vissza az itt letölthető pdf dokumentumot. (A szükséges adatok elektronikusan is beírhatók.)
 • A vizsgálatok elkészülési határideje minden esetben munkanap és nem naptári nap! Hétvégén és ünnepnap nem dolgozunk!
 • Kérjük, ha több vizsgálati csomagra jönne, előzőleg egyeztessünk! 
 • Ha csak egy-egy vizsgálatra jönne és nem csomagajánlatra, az egyedi vizsgálatok online bejelentkezést válassza és olvassa el a vizsgálatra vonatkozó előkészületi utasítást!
 • Speciális számlaigényét kérjük előre jelezze, mert utólag számlát nem áll módunkban javítani! Amennyiben mégis szükséges 2000 Ft adminisztrációs költséget szükséges megfizetni. 

 

A vérvétel ideje:

 • Előre foglalás esetén az online rendszeren keresztül a szabad helyek függvényében.
 • Az előre bejelentkezés szükségességét az teszi indokolttá, hogy a foglalt időpontban minden elő legyen készítve (adatlap, megfelelő csövek és azok feliratozása, a gépek előkészítése) és Önnek ne kelljen várakozni egy pillanatig sem. 


A laboratóriumi vizsgálatról bővebben, tudnivalók vérvétel előtt

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Az elvégzendő vizsgálatokat javasolt minden esetben előzetesen szakorvossal vagy háziorvossal egyeztetni! A nem megfelelően kiválasztott laborvizsgálat késlelteti a diagnózist, ezáltal csúszhat a kezelés is. 

 

Helyezze a kurzort a vizsgálatok melletti (i) betűre, és rövid leírást olvashat azokról!

Egyedi vizsgálatok online bejelentkezéssel

Az EGYEDI VIZSGÁLATOK opciót akkor érdemes választani, ha saját összetételű vizsgálatot vagy vizsgálatokat szeretne! 
Miután itt nem előre összeállított ajánlatról van szó, s mi nem tudhatjuk mit szeretne, kérjük jelölje be a kérőlapon mely vizsgálatra érkezne, vagy ha nem találja a vizsgálatot az adatlapon, akkor feltétlen írja meg e-mailben! 

Ez azért NAGYON FONTOS, mert vannak időhöz vagy naphoz kötött vizsgálatok, és vannak, amik komolyabb előkészületet igényelnek. Ha nem küldi vissza az adatlapot, akkor előfordul, hogy nem tudjuk elvégezni a vizsgálatot a foglalt időpontban! Az adatlap letölthető a honlapról, de az online foglaláskor a visszaigazoló e-mail is tartalmazni fogja.FOGLALÁSSAL EGYIDŐBEN kitöltve, az info@gellertlabor.hu e-mail címre várjuk azt! Ha valami nem világos, kérdése-kérése van, mindenképp írjon nekünk és válaszolunk! 
 

FONTOS: 

Az árlistában minden vizsgálat mellett megtalálja az egyedi árat, valamint a vállalási határidőt is, illetve, hogy éhgyomri vérvételről van-e szó, vagy lehet-e étkezni, esetleg vizelet, széklet vagy egyéb vizsgálatról van-e szó. Bármilyen kérdésre írásban szívesen segítünk! 
 

 • Kérjük, legyenek fokozottan körültekintőek a vizsgálatok felkészülésének, hiszen a rendszer ennél az opciónál nem rendeli hozzá a szükséges előkészületeket. 
 • Vizelet, székletvizsgálatok esetén és további tájékoztatás itt olvasható: https://www.gellertlabor.hu/labor-tudnivalok#n1