Fontos tudnivalók

  • A laborvizsgálatokon kívüli fizetendő adminisztrációs költség: 2 000 Ft
  • Grafikai leletmagyarázó szakértői véleménnyel: 6 000 Ft
  • A laboratórium 6 éves kor alatt nem vállal vérvételt!
  • A laborvizsgálat feltétele minden alkalommal aktuálisan kitöltött adatlap. Kérjük töltse le, küldje vissza az itt letölthető pdf dokumentumot. (A szükséges adatok elektronikusan is beírhatók.)
  • Egyedi csomagajánlatra, vagy több vizsgálatra végleges árajánlatot, minden esetben írásban adunk! 
A vérvétel ideje:
  • Kizárólag előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében8.45 és 11.00 között 

A laboratóriumi vizsgálatról bővebben, tudnivalók vérvétel előtt

Az elvégzendő vizsgálatokat javasolt minden esetben előzetesen szakorvossal vagy háziorvossal egyeztetni! A nem megfelelően kiválasztott vizsgálatokért nem felel a laboratórium.

 

Helyezze a kurzort a vizsgálatok melletti (i) betűre, és rövid leírást olvashat azokról!

Egyedi vizsgálatok online bejelentkezéssel


FELHÍVJUK A KEDVES PÁCIENSEK FIGYELMÉT, HOGY AMENNYIBEN A VISSZAKÜLDENDŐ ADATLAP A FOGLALÁST KÖVETŐEN BELÜL NEM ÉRKEZIK MEG, AZ IDŐPONTOT AUTOMATIKUSAN TÖRÖLNI FOGJUK, ILL. MÁS SZÁMÁRA FELSZABADÍTJUK! EBBEN AZ ESETBEN SZÜKSÉG ESETÉN ÚJ IDŐPONTOT KELL MAJD FOGLALNI! 
 

Kérjük, hogy csak akkor válassza ezt az opciót, ha nincs előre összeállított csomagajánlat, amire jönni szeretne, vagy csak egy-egy vizsgálatot szeretne! Az árlistában minden vizsgálat mellett megtalálja az egyedi árat, valamint a vállalási határidőt is, illetve, hogy éhgyomri vérvételről van-e szó, vagy lehet-e étkezni, esetleg vizelet, széklet vagy egyéb vizsgálatról van-e szó. Kérjük, legyenek fokozottan körültekintőek! A rendszerünk minden esetben éhgyomri felkészülésről küld tájékoztatót, miután vérvételkor ez a legoptimálisabb és nem tudjuk mire jön. 

 

 

A visszaigazoló e-mail tartalmaz egy letölthető adatlapot, melyet a foglalással egy időben küldjenek vissza az: info@gellertlabor.hu e-mail címre, hogy lássuk melyik vizsgálatra jönne, mert vannak olyan esetek, amikor előkészület szükséges, vagy nem végezzük minden nap! 

  • MINDEN ESETBEN ELŐRE TÁJÉKOZÓDJANAK, HA KÉRDÉS VAN ÍRJANAK NEKÜNK!