Fontos tudnivalók

  • A laborvizsgálatokon kívüli fizetendő adminisztrációs költség: 2 000 Ft
  • Grafikai leletmagyarázó szakértői véleménnyel: 6 000 Ft
  • A laboratórium 6 éves kor alatt nem vállal vérvételt!
  • A laborvizsgálat feltétele minden alkalommal aktuálisan kitöltött adatlap. Kérjük töltse le, küldje vissza az itt letölthető pdf dokumentumot. (A szükséges adatok elektronikusan is beírhatók.)
  • Egyedi csomagajánlatra, vagy több vizsgálatra végleges árajánlatot, minden esetben írásban adunk! 
A vérvétel ideje:
  • Kizárólag előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében8.45 és 11.00 között 

A laboratóriumi vizsgálatról bővebben, tudnivalók vérvétel előtt

Az elvégzendő vizsgálatokat javasolt minden esetben előzetesen szakorvossal vagy háziorvossal egyeztetni! A nem megfelelően kiválasztott vizsgálatokért nem felel a laboratórium.

 

Helyezze a kurzort a vizsgálatok melletti (i) betűre, és rövid leírást olvashat azokról!

Egyedi vizsgálatok online bejelentkezéssel

FELHÍVJUK A KEDVES PÁCIENSEK FIGYELMÉT, HOGY AMENNYIBEN A VISSZAKÜLDENDŐ ADATLAP A FOGLALÁST KÖVETŐ 24 ÓRÁN BELÜL NEM ÉRKEZIK MEG, AZ IDŐPONTOT AUTOMATIKUSAN TÖRÖLNI FOGJUK, ILL. MÁS SZÁMÁRA FELSZABADÍTJUK! EBBEN AZ ESETBEN SZÜKSÉG ESETÉN ÚJ IDŐPONTOT KELL MAJD FOGLALNI! 
 

 

FONTOS INFORMÁCIÓKAT OLVASHAT A BEJELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN! 

 

Amennyiben nem előre összeállított csomagajánlatra szeretne bejelentkezni, hanem egyedileg összeállított vizsgálatra / vizsgálatokra, akkor válassza ezt az opciót! Az árlistában minden vizsgálat mellett megtalálja az egyedi árat, valamint a vállalási határidőt is, illetve, hogy éhgyomri vérvételről van-e szó, vagy lehet-e étkezni. Kérjük, legyenek fokozottan körültekintőek! A rendszerünk minden esetben éhgyomri felkészülésről küld tájékoztatót, miután vérvételkor ez a legoptimálisabb és nem tudjuk mire jön. 
 

Vizelet, székletvizsgálatok esetén és további tájékoztatás itt olvasható: https://www.gellertlabor.hu/labor-tudnivalok#n19

 

A visszaigazoló e-mail tartalmaz egy letölthető adatlapot, melyet a foglalással egy időben küldjenek vissza az: info@gellertlabor.hu e-mail címre, hogy lássuk melyik vizsgálatra jönne, mert vannak olyan esetek, amikor előkészület szükséges, vagy nem végezzük minden nap! 

  • AMENNYIBEN ADATLAPJA 24 ÓRÁN BELÜL NEM ÉRKEZIK MEG A FOGLALÁST KÖVETŐEN, ÚGY IDŐPONTJÁT TÖRÖLJÜK, ugyanis vannak vizsgálatok amik speciális előkészületet vagy időhöz kötötten készülnek. Ne a laboratóriumban derüljön ki, hogy aznap a vizsgálatot nem tudjuk elvégezni.
  • MINDEN ESETBEN ELŐRE TÁJÉKOZÓDJANAK, HA KÉRDÉS VAN ÍRJANAK NEKÜNK!