Betegségfelderítés

Betegségfelderítés: Lappangó, rejtőző betegségek kimutatása. 
 
Ajánljuk mindenkinek! Egészségeseknek rutin ellenőrzés miatt, betegségek gyanúja esetén, kontroll vizsgálat céljából bárkinek. Lappangó, rejtőző betegségek kimutatása vérvétellel, leletmagyarázó grafikus kiértékeléssel, szakértői véleménnyel. Ez a csomag 25 éves kor felett ajánlott éves szintű felmérés, melyet most személyre szabott kiértékeléssel kapsz meg a Gellért Medical Labor szakembereitől. Ezen túl pedig egy olyan látványos leletmagyarázót is, amivel mindenki tisztában lehet, melyik vizsgálat mire való. 
 

A méltán népszerű vizsgálati csomag olyan paramétereket tartalmaz, amivel közel 50 betegség szűrhető ki alap szinten. Ilyenek többek között az anyagcsere zavarok, (ebbe aztán sok minden belefér ) vérszegénység, vashiány, gyulladások, ízületi problémák, máj és veseműködési zavarok, epe-, és hasnyálmirigybántalmak, szív és érrendszeri kockázatbecslés, pajzsmirigy működési probléma, vérképzőrendszer kóros folyamatai, húgyúti gyulladások, Streptococcus fertőzés, bélrendszeri daganatszűrés, autoimmun folyamatok. Továbbá a vérnyomás mérés, a testsúly, testmagasság, haskörfogat ismeretében már igen komplex eszköz áll rendelkezésre, hogy labor szakemberei végső szakvéleményt adjanak a páciens állapotáról. Figyelem: diagnózis felállítás, kezelésre vonatkozó javaslat nem történhet, hisz laboratóriumokban erre nincs mód, de a kapott részletesen kiértékelt leletben iránymutatót és tanácsot is kapnak. A részletes leletmagyarázó pedig egy több színes oldalas dokumentum, mellyel a kapott vizsgálatok grafikai ábrázolása, és azok magyarázata is egyértelművé válik. A laboratóriumi vizsgálatok értékelése minden esetben a páciens anamnesztikus adataiból, jelen panaszaiból és a laborvizsgálatok alapján történik. Egy-egy eltérő értéket nem lehet / szabad kiemelni, véleményezni, azt mindenkor az egész egységet figyelembevételével értékelik. Részletes leírást kap mindenről a páciens. 

 

Mire kaphatunk választ?

 
 
 
- szív és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyei 
- pajzsmirigy betegség
- anyagcsere zavarok
- máj állapota( a máj állapotának ellenőrzése ) 
- hasnyálmirigy gyulladás
- köszvény
- ízületi bántalmak lehetséges okai
- Streptococcus baktérium által okozott fertőzés
- Vashiány
- vérszegénység
- gyulladások
- húgyúti / genitális fertőzés
- vesekárosodás
- autoimmun SLE betegség szűrése
- krónikus gyulladás 
- bélrendszeri daganatszűrés
 
A csomag tartalma első ránézésre megfelel egy bővített nagy rutin laborvizsgálatnak, azonban nálunk érthető leletmagyarázat és szakértő magyarázat segíti a pácienseket. Jó, ha valaki összefoglalja és részletesen kielemzi leleteiket. 
 
 

A csomag tartalma: (jelenleg nem elérhető) 

 
- májfunkció
- amiláz
- vesefunkció
- zsíranyagcsere panel
- vércukor
- húgysav
- összfehérje
- albumin
- szérum vas
- transzferrin
- teljes vérkép
- süllyedés
- CRP- C reaktiv protein 
- AST- Anti Streptolizin 
- RF- Reuma faktor
- TSH- pajzsmirigy betegség
- ANA szűrés SLE autoimmun betegség szűrésre
- teljes vizeletvizsgálat üledékkel 
- székletvér teszt
 
Továbbá:
 
- vérnyomás mérés
- testsúly, testmagasság 
- haskörfogat
- BMI
- Score kockázat becslés 
- grafikai leletértelmezés
- szakértő véleményezés
- a panaszok lehetséges okainak feltárása
- javaslatok
 
 
A vizsgálat vérvétel segítségével történik, műszeres beavatkozást nem végzünk. Ultrahang, CT, MR nem része a laboratóriumi diagnosztikának és nem végzünk biorezonanciás méréseket sem. Csakis laboratóriumi vizsgálatok elemzésével foglalkozunk. Az anamnézisben leírt panaszok, múltban lezajlott állapotok és a laboreredmény ismeretében a fenti állapotok megismerhetőek és ha idejében fordulunk orvoshoz, jó eséllyel visszafordíthatóak. 
 
 
A laboratórium diagnózist és kezelési tervet nem állít fel! Erre csakis az Ön kezelőorvosa jogosult!