Fontos tudnivalók

  • A laborvizsgálatokon kívüli fizetendő adminisztrációs költség: 2 000 Ft
  • Grafikai leletmagyarázó szakértői véleménnyel: 6 000 Ft
  • A laboratórium 6 éves kor alatt nem vállal vérvételt!
  • A laborvizsgálat feltétele minden alkalommal aktuálisan kitöltött adatlap. Kérjük töltse le, küldje vissza az itt letölthető pdf dokumentumot. (A szükséges adatok elektronikusan is beírhatók.)
  • Egyedi csomagajánlatra, vagy több vizsgálatra végleges árajánlatot, minden esetben írásban adunk! 
A vérvétel ideje:
  • Kizárólag előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében8.45 és 11.00 között 

A laboratóriumi vizsgálatról bővebben, tudnivalók vérvétel előtt

Az elvégzendő vizsgálatokat javasolt minden esetben előzetesen szakorvossal vagy háziorvossal egyeztetni! A nem megfelelően kiválasztott vizsgálatokért nem felel a laboratórium.

 

Helyezze a kurzort a vizsgálatok melletti (i) betűre, és rövid leírást olvashat azokról!

T sejtes immunitás ellenőrzése

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy laborunknak nincs kapcsolata a szegedi AVIDIN laborral.  A nálunk végzett T sejtes vizsgálat nem az AVIDIN laborban készül. 

A vizsgálatról bővebben itt olvashatnak

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY KIÁLLÍTÁSÁHOZ NEM FOGADJÁK EL! 

A memória T sejtekhez köthető, T sejtes immunitás meglétét az oltást, vagy a betegségből való felépülést követően, a vérből ki lehet mutatni. A kimutatáshoz, a szokásos módon, vénás vért veszünk. A vizsgálat eredménye, a memória T sejtes immunitás mértékét jellemző érték. 

A leírt teszt jelen pillanatban, a COVID-19 (SARS-CoV-2) fertőzésen átesettek és a „spike” protein ellenes vakcinákkal ( pl. Comirnaty-Pfizer; Moderna COVID 19; Covishield-AstraZeneca, Sputynik V-Gamaleya stb.) oltottak esetében mutatja ki a memória T sejtes immunitás kialakulását. 
 

Hamarosan olyan teszt is elérhetővé válik, amelyik a nem specifikusan „spike” proteinhez kötött vakcinák (pl. Vero Cell-Sinopharm) után kialakult T sejtes immunválaszt is mérni tudja. 

 

Nem éhgyomri vérvétel

Lelet: 20-25 nap