Fontos tudnivalók

  • A laborvizsgálatokon kívüli fizetendő adminisztrációs költség: 2 000 Ft
  • Grafikai leletmagyarázó szakértői véleménnyel: 6 000 Ft
  • A laboratórium 6 éves kor alatt nem vállal vérvételt!
  • A laborvizsgálat feltétele minden alkalommal aktuálisan kitöltött adatlap. Kérjük töltse le, küldje vissza az itt letölthető pdf dokumentumot. (A szükséges adatok elektronikusan is beírhatók.)
  • Egyedi csomagajánlatra, vagy több vizsgálatra végleges árajánlatot, minden esetben írásban adunk! 
A vérvétel ideje:
  • Kizárólag előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében8.45 és 11.00 között 

A laboratóriumi vizsgálatról bővebben, tudnivalók vérvétel előtt

Az elvégzendő vizsgálatokat javasolt minden esetben előzetesen szakorvossal vagy háziorvossal egyeztetni! A nem megfelelően kiválasztott vizsgálatokért nem felel a laboratórium.

 

Helyezze a kurzort a vizsgálatok melletti (i) betűre, és rövid leírást olvashat azokról!

Allergia szenzor, több, mint 100 allergénre /átmenetileg nem végezzük

ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ

Mely előnyöket kínálja a Allergy Sensor teszt más tesztekkel szemben?

Más vér alapon történő tesztekkel szemben a Allergy Sensor nem kizárólag az lgE feltérképezésére (korlátolt számú allergének kiszűrése, pl. nyírfapollen) összpontosít, hanem sokkal inkább kínálja annak a lehetőségét, hogy minden, a vérben lévő potenciálisan allergiát kiváltó anyagot teljes mértékben tisztázza.

A fejlett Immuno Solid-Phase allergén chippünk a legmodernebb biochip technológián alapul és nemzetközileg elismert vezető allergiakutatók együttműködésével került kifejlesztésre. Ez Európában az első biochip alapú teszt, amelyet in vitro diagnózisra engedélyeztek.

Az Allergy Sensor feltérképezi az Ön személyes szenzibilizációs profilját, ezen felül következtetéseket tesz lehetővé kereszt- vagy többszörös szenzibilizációkra, ezért azok, akik a nyírfapollenre allergiásak sokszor érzékenyek olyan táplálékokra is, amelyek a nyírfapollenekhez hasonló anyagokat tartalmaznak (mint pl. az alma, répa, zeller). Az ilyen keresztreakciók olyan kockázati potenciált képviselnek, amely a DNA+ Allergia teszttel könnyen előre jelezhető.

Az Allergy Sensor többek között lehetőséget ad orvosának:

  • az Ön esetében tüneteket kiváltó allergéneknek egy lépésben történő meghatározására;
  • A személyes allergia profil feltérképezésére, amely alapját képezi az Ön számára leghatékonyabb kezelésnek, pl. gyógyszerek vagy allergia oltás (SIT);
  • Megelőző intézkedések javasolására az allergiás tünetek elkerülése vagy enyhítése céljából, mint pl. az allergénnel való kontaktus teljes kizárása.
  • A specifikus IgE mellett az összetevő molekuláris komponensét is megadja.

Az Allery Sensor elemzés az Ön allergiás reakciókra való hajlamát vizsgálja, több mint 100 allergiákat kiváltó anyagra. Pár csepp vér ből (az ujjból levéve) bizonyos antitestek jelenlétére való vizsgálata, pontos információt ad könnyű vagy súlyos allergiák jelenlétére.

 

Lelet: 2-4 hónap