Orvosi konzultáció - Laborlelet értelmezés

A kialakult helyzetre tekintettel a Gellért Medical Laboratóriumban lehetőség nyílt távkonzultációra, 8000 - 14 000 Ft / alkalom. Az alább olvasható témákkal kapcsolatos telefonos (Skype stb.) szakorvosi konzultációra a jelentkezéseket

on-line fogadjuk:

TÁVKONZULTÁCIÓ JELENTKEZÉS
 

Laborunkban konzultációs lehetőséget biztosítunk azon páciensek számára, akiknek fontos az egészsége, és ennek megfelelően szükségét érzik akár az egészségi állapotának megőrzése, akár a meglévő panaszaik okának feltárása érdekében, célirányos vizsgálatokat végeztetni. 

 

A konzultáció tartalmazza: 

  • panaszok feltárása
  • eddigi leletek átnézése, magyarázata 
  • további laborvizsgálat ajánlása
  • javaslat, hogy a továbbiakban mely szakorvost kell felkeresni
  • kapott laboreredmény értékelése összevetve az Ön állapotával

A laboratóriumban diagnózist nem állítunk fel, receptet nem írunk fel! 

 

Abban az esetben, ha személyre szabott ajánlatot szeretne, vagy tanácstalan a vizsgálatokat illetően, erre is van lehetőség személyes konzultáció nélkül. Előzetes írásbeli egyeztetést követően a panaszokat leírva, az eddigi vizsgálati eredményeket csatolva, ajánlást teszünk csomagra, vizsgálatokra. Egyedi csomagot állítunk össze Önnek, melynek költsége 3000 Ft, melyből 1000 Ft a választott vizsgálati csomag árába beleszámít majd. Az egyedi árajánlat elkészítési ideje: 3-7 munkanap. Amennyiben egy-két levélváltással nem sikerül megfelelően feltárni a problémát, mindenképp személyes konzultáció javasolt!